Acest site este în concordanţă cu Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. În această pagină puteţi găsi detaliile complete cu privire la interacționarea cu acest site şi datele prelucrate în urma utilizării acestui site. Operatorul de date este SC Panda Print SRL, Str. Olteniei nr. 3/35, Baia Mare, CUI 36925806, RC J24/67/2017. Pentru mai multe detalii puteți contacta persoana desemnată cu protecția datelor la adresa de email: panda.print@yahoo.com – Elvira Petrișor.

DATE GENERALE COLECTATE DE PANDAPRINT.RO

www.pandaprint.ro prelucrează informaţii şi date care permit identificarea persoanelor fizice şi juridice, pe care acestea ni le oferă, precum: nume şi prenume, număr de telefon, adresa de email, adresa poştală fizică, date de identificare fiscală, date bancare, după caz. În cazul în care doriţi ca datele dvs personale să fie şterse din baza de date, ne puteţi transmite un mail la adresa: panda.print@yahoo.com.

DE CE COLECTĂM ACESTE DATE?

Pentru a putea comunica cu dvs, pentru confirmări telefonice, programări etc;
Pentru a preveni şi detecta fraudele şi abuzurile;
Pentru a vă îmbunătăţi experienţa pe website, funcţionalitatea acestuia şi partea de administrare a sistemului;

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul www.pandaprint.ro, vă veţi da consimţământul în mod expres și neechivoc ca datele dumneavoastră cu caracter personal (adresa de email) să intre în baza de date a societăţii noastre şi să fie prelucrate şi folosite de către aceasta.

Scopul colectării datelor dumneavoastră este onorarea cerinţelor dvs.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operatorii noştri pentru colaborarea cu dumneavoastră. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor.

Datele pe care ni le furnizaţi prin mail, telefon sau formulare vor fi considerate confidenţiale de către Panda Print si nu vor fi făcute publice sau divulgate niciunui terţ pentru alte folosinţe.

NAVIGAREA PE SITE

Utilizarea şi Navigarea pe acest site implică acordul dvs. cu privire la Politica de Utilizare a Site-ului (Termeni şi Condiţii)

FORMULARE

Prin completarea Formularului de contact sau a formularelor de cereri de ofertă din acest site vă daţi acordul să stocăm datele dvs personale: Nume, Prenume, Telefon, Adresa de Email. Datele dvs. sunt folosite strict pentru a vă putea contacta şi a vă răspunde solicitărilor. Nu oferim altor terţi datele personale. Puteţi oricând verifica datele dvs. stocate de noi şi puteţi solicita ştergerea lor printr-o solicitare la adresa de mail panda.print@yahoo.com.

DREPTURILE DVS.

Conform Regulamentului 2016/679/UE aveţi următoarele drepturi cu privire la datele dvs. personale:

Dreptul la informare
Dreptul de acces la date
Dreptul la rectificare
Dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat)
Dreptul la restricționarea prelucrării
Dreptul la opoziție
Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată.

Detalii complete despre aceste drepturi puteţi găsi în Regulamentului 2016/679/UE.

EXERCITAREA DREPTURILOR DVS.

Pentru a vă exercita oricare dintre drepturi cu privire la datele personale stocate de acest site, vă rugăm să trimiteţi o solicitare în acest sens pe adresa de mail panda.print@yahoo.com.

TEMEI JURIDIC

Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE

AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Pentru a contacta ANSPDCP găsiți datele de contact pe site-ul autorității: http://www.dataprotection.ro

Contactează-ne!

Trimite-ne un mail